Femeia a fost condamnata pentru afaceri ilegale cu fier vechi, care au prejudiciat statul cu peste un milion si jumatate de lei, conform declaratiilor procurorilor.
Judecatorii spun ca au mai fost doar cateva asemenea cazuri de-a lungul anilor. In general sunt obligate la studii persoanele care au adoptat o conduita devianta si au nevoie de indrumare. Magistratii spun ca, in cazuri ca acestea, pedeapsa e menita sa reabiliteze social persoana condamnata, si sa-i dea o sansa de a se indrepta.
pe langa aceasta pedeapsa, judecatorii au mai decis ca inculpata sa sa inapoieze statului prejudiciul, insa familia nu are nicio avere.
Nu se stie inca daca femeia va fi colega la toamna cu fiul del mare in varsta de 8 ani.
Daca nu respecta masura, pedeapsa cu suspendare se poate transforma in inchisoarea cu executare.

Femeia a fost condamnata pentru afaceri ilegale cu fier vechi, care au prejudiciat statul cu peste un milion si jumatate de lei, conform declaratiilor procurorilor.

Judecatorii spun ca au mai fost doar cateva asemenea cazuri de-a lungul anilor.

In general sunt obligate la studii persoanele care au adoptat o conduita devianta si au nevoie de indrumare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Magistratii spun ca, in cazuri ca acestea, pedeapsa e menita sa reabiliteze social persoana condamnata, si sa-i dea o sansa de a se indrepta.pe langa aceasta pedeapsa, judecatorii au mai decis ca inculpata sa sa inapoieze statului prejudiciul, insa familia nu are nicio avere.

Nu se stie inca daca femeia va fi colega la toamna cu fiul del mare in varsta de 8 ani.Daca nu respecta masura, pedeapsa cu suspendare se poate transforma in inchisoarea cu executare, arata stirileprotv.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si