Nimeni nu a prevazut acest dezastru. In cateva clipe, un fulger cazut din cer a declansat haosul. A lovit casa chiar in varful acoperisului, iar flacarile ce au urmat au "inghitit" in scurt timp totul.

„Am iesit afara si am vazut focul, era deasupra casei. Cam de o jumatate de orea, din traznete, fulgere”, spune barbatul.

Nimeni nu era acasa noaptea trecuta.

Oamenii sunt plecati din oras. Tatal proprietarului a fost cel care le-a dat vestea baiatului si nurorii sale, dupa ce a vazut dezastrul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

„Ajunsi la fata locului am constatat ca ardea acoperisul unei case, pe aproximativ 50 de metrii patrati. Cauza este traznetul”, a de clarat Dorel Soponar de la ISU Maramures.

Dupa o noapte lunga in care pompierii s-au luptat sa limiteze extinderea focului, zorii au adus o aparitie misterioasa pe cer.

Pare sa fie un nor, dar arata ca o cruce.

Insa e o cruce...in flacari! Proprietarii casei distruse se vor intoarce acasa peste cateva zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si