Bulevardele unde au inceput lucrarile de reconfigurare sunt Camil Ressu, Nicolae Grigorescu si Constantin Brancusi, care nu se afla in administrarea primariei sectorului 3.
Pe Bulevardul Camil Ressu lucrarile sunt destul de avansate, gardurile care delimitau statiile verzi ale blocurilor au fost deja inlaturate.
Consilierul local USB, Liviu Malureanu a declarat pentru Hotnews ca nu este de acord cu lucrarile pentru ca distrug spatiul verde, iar pista de biciclete este inutila, deorece nu are continuitate.
"Trotuarele vechi, acelea de astfalt, vor ramane asa cum sunt ele, cu mici imbunatatiri, ca sufera pe alocuri si vor fi transformate in piste de biciclete cu reglementariile si autorizatiile si indicatoarele de rigoare, iar acele alei pe care noi acum le edificam, vor fi alei pietonale.Nu avem de gand sa punem alee langa alee ca nu are nici un rost, dar piste de biciclete avem cu adevarat nevoie in Bucuresti, ne luptam pentru ele, toti cei care ne luptam pentru mediu si pentru un oras mai curat vrem sa avem piste de biciclete si mai ales ca in toata zona aia, in mare parte oricum nu creste nimic ca e in padure si cei care au spus ca taiem copaci,chiar au dezimformat ca sa nu zic altfel... daca acest arbust din imagine este un corcodus sau dud... au ce cauta corcodusii si duzii in oras? In consecinta si acolo unde acum crestea iarba si noi am facut alee, noi o sa impadurim toata zona aia ca spatiu verde, la final va fi mult mai mare decat era pana acum.
Chiar sunt curios sa stiu cine se opune sa edificam piste de biciclete in Bucuresti", a declarat primarul sectorului 3, Liviu Negoita.

Bulevardele unde au inceput lucrarile de reconfigurare sunt Camil Ressu, Nicolae Grigorescu si Constantin Brancusi, iar costurile lucrarilor nu au fost facute publice

Pe Bulevardul Camil Ressu lucrarile sunt destul de avansate, gardurile care delimitau statiile verzi ale blocurilor au fost deja inlaturate.

Consilierul local USB, Liviu Malureanu a declarat pentru Hotnews ca nu "este de acord cu lucrarile pentru ca distrug spatiul verde, iar pista de biciclete este inutila, deorece nu are continuitate."

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

"Trotuarele vechi, acelea de astfalt, vor ramane asa cum sunt ele, cu mici imbunatatiri, ca sufera pe alocuri si vor fi transformate in piste de biciclete cu reglementariile si autorizatiile si indicatoarele de rigoare, iar acele alei pe care noi acum le edificam, vor fi alei pietonale.

Nu avem de gand sa punem alee langa alee ca nu are nici un rost, dar piste de biciclete avem cu adevarat nevoie in Bucuresti, ne luptam pentru ele, toti cei care ne luptam pentru mediu si pentru un oras mai curat vrem sa avem piste de biciclete si mai ales ca in toata zona aia, in mare parte oricum nu creste nimic ca e in padure si cei care au spus ca taiem copaci,chiar au dezimformat ca sa nu zic altfel... daca acest arbust din imagine este un corcodus sau dud... au ce cauta corcodusii si duzii in oras?

In consecinta si acolo unde acum crestea iarba si noi am facut alee, noi o sa impadurim toata zona aia ca spatiu verde, la final va fi mult mai mare decat era pana acum.

Chiar sunt curios sa stiu cine se opune sa edificam piste de biciclete in Bucuresti", a declarat primarul sectorului 3, Liviu Negoita.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si