Jurnalistul spune ca Florin Mergea a fost mai preocupat sa-i arate lui Rafa Nadal in vazul lumii intregi ce tenis stie el, decat sa contribuie cu calm si disciplina la victoria echipei.

"Nu pot sa dorm, desi e 4 dimineata. Cred ca nu sunt singurul. Intr-un timp paralel al Pamantului Olimpiadelor, acest meci a fost castigat de Horia si Florin. Cum? Florin n-a fost veriga slaba a cuplului nostru, n-a riscat tot timpul, cu o anume aroganta, lovitura decisiva, n-a facut duble greseli fortand nejustificat serviciul 2 in momente importante.

Nu a gresit nefortat de 3 ori la rand, dupa ce Horia reusise sa salveze 3 mingi de meci...

In timpul nostru romanesc insa, Florin Mergea a fost mai preocupat sa-i arate lui Rafa Nadal in vazul lumii intregi ce tenis stie el, decat sa contribuie cu calm si disciplina la victoria echipei. Sper sa fie multumit peste ani cu amintirea loviturilor de exceptie pe care le-a reusit...", a scris CTP pe republica.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Formula spaniola a fost simpla: Nadal in spate, prasnelul Lopez la fileu. Asa cum avertizam, pentru uzul pafaristilor optimisti, Nadal este aproape la fel de periculos la dublu ca la simplu. Serveste in exterior, cu stanga lui teribila, cat se poate de incomod pentru primitor. Schimburile in cros cu el sunt un chin: nu greseste, trimite mingea constant in unghi cu o acceleratie si un spin infioratoare, facand extrem de dificila orice interventie.

Horia si Florin, stiind ca vor ajunge sa greseasca, erau nevoiti sa schimbe directia in lung de linie, unde Lopez intepa voleuri imparabile.

In plus, Nadal si Lopez au lobat des si foarte bine, dandu-i ocazia lui Mergea sa greseasca repetat smeciul. Nadal a mai recuperat in stilul sau caracteristic niste mingi ca si pierdute si asa s-a scris istoria...

Meciul a fost atat de lung si palpitant datorita maturitatii profesioniste si eforturilor lui Horia Tecau pana la taierea respiratiei", continua CTP.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si