Sa nu credeti ca pe-aici a trecut taifunul ori ca s-au dus razboaie intre mafioti. De tot dezastrul se face vinovat un singur tanar. Baut si perseverent cat 10 la un loc.

La ora 5 dimineata, camerele de supraveghere il filmeaza cum sare gardul pizzeriei. Purtarea lui socheaza! Cu o furie greu de stapanit, dar extrem de calculat, tanarul distruge totul bucata cu bucata, in bar, in bucatarie si pe terasa.

Ia paharele, le arunca, unul dupa altul, goleste butoaiele cu bere, sparge tot ce intalneste in cale, pana cand face covor de sticla.

Dupa ce vandalizeaza interiorul, individul se muta in curte. Urmatoarea tinta: masina de livrari. Sticlele zboara in ea, ca sa o nimiceasca. Deloc satisfacut, trece la un alt tip de atac. S-a urcat pe masina cu picioarele si pana n-a distrus-o nu s-a lasat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Dar nu cu mainile goale, ci cu o bucata de bordura. Toata zarva e auzita de un barbat, care vine sa vada ce se petrece. Imediat dupa ce se indeparteaza, tanarul isi varsa naduful pe usa. Desi pare greu de crezut, la un moment dat, chiar oboseste.

Dupa 25 de minute de asediu, aflam si ce voia, de fapt, sa faca. Dupa ce reuseste sa sparga geamul masinii, intra, ii trage frana de mana, apoi iese si incepe sa o impinga.

Nemultumit ca nu-i iese din prima, mai insfaca o data bordura si-i face tandari si toata partea stanga. Apoi, ca un salbatic, trage de poarta, ca s-o rupa.

Mai trec alte cinci minute pana cand masina o ia la vale.

„Absolut totul era distrus. Toate bunurile care erau in bar, marfa, telefonane, electrocasnice. A avut rabdare doua ore sa distruga cu atentie tot ce i-a iesit in cale”, s pune Rodica Rizea, administratorul pizzeriei.

10 mii de euro! La atat se ridica paguba, la prima mana. In pierdere au iesit si vecinii pizzeriei. Imediat dupa ce a vandalizat-o, tabarul a sarit gardul si a spart si geamurile unei case. Individul a ajuns in mainile oamenilor legii. Deocamdata, nu se stie ce a fost in mintea lui de a facut praf totul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si