Era bebelus de nici patru luni  cand cutremurul din martie 1977 l-a surprins pe Nae Alexandru si pe familia sa in apartamentul lor din blocul de la Barul Continental. Cladirea s-a prabusit la seism, zeci de persoane pierzandu-si viata sub daramaturi, printre acestea aflandu-se si cantareata Doina Badea. Nae Alexandru era bebelus atunci, “cel mai tanar supravietuitor din respectivul bloc”, asa cum spune Adriana Trandafir.

Actrita, care-i este acum colega de teatru la "Constantin Tanase", a povestit intamplarea in urma cu ceva timp. Adriana Trandafir spune ca a avut o premonitie in legatura ce blocul respectiv si, imediat dupa cutremur, s-a dus sa vada ce a ramas din el si a aruncat flori acolo.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

“Eu sunt colega cu cel mai tanar supravietuitor din acel bloc, care avea atunci sase luni; e actor si e coleg cu noi (la Teatrul „Constantin Tanase” – n. red.), Nae Alexandru. Mama si bunica lui au murit. Pe el l-au gasit dupa sapte zile, in bratele bunicii, sub daramaturi. Tin minte ca atunci, am aruncat flori spre locul acela, iar acum, el este actor, si joacă cu mine pe scena.

Iata, un semn! ”, a povestit Adriana Trandafir intr-un interviu pentru Ziarul Metropolis.
Adriana Trandafir si Nae Alexandru, intr-un turneu in strainatate

Adriana Trandafir si Nae Alexandru, intr-un turneu in strainatate

Nae Alexandru a confirmat povestea spusa de colega sa, marturisind ca atunci, sub daramaturi, au murit mama si bunica lui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si