Proprietarii unui magazin din satul Whycocomagh, din provincia canadiana Nova Scotia, au postat pe Facebook un anunt in care ofera pamant celui care e dispus sa se mute acolo, dar si o slujba. Peste 3.500 de persoane au luat in considerare oferta lor. Pe langa cei doi acri de pamant, acestia au oferit si o slujba la magazin pentru o perioada mai lunga de cinci ani, relateaza The Independent.

Saptamana trecuta, proprietara magazinului a anuntat ca au angajat deja trei persoane.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Nu este pentru prima data cand oamenii de pe insula cu aproape 135.000 de locuitori a pus un anunt neconventional prin care incurajeaza oamenii sa migreze.

Un alt localnic a invitat americanii sa vina aici ajutandu-se de Donald Trump. „Nu asteptati pana cand Donald Trump va fi ales presedinte ca sa va gasiti alt loc unde sa locuiti. Incepeti o viata noua in Cape Breton”, suna anuntul acestuia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si