Un barbat în varsta de 50-60 de ani a fost lovit de un tramvai, sambata seara, în Capitala, la intersectia strazii Lizeanu cu Bulevardul Stefan cel Mare. În urma impactului, pietonul a decedat, potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bucuresti Ilfov, Daniel Vasile, potrivit News.ro.

El a precizat ca la fata locului au intervenit un detasament special de salvatori si doua echipaje SMURD. Daniel Vasile a mai spus ca echipele ISU au intervenit pentru extragerea victimei de sub rotile tramvaiului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Ovidiu Munteanu, a declarat, pentru News.ro, ca barbatul a încercat sa traverseze strada fara sa se asigure, desi a fost atentionat de un alt pieton ca vine tramvaiul. Victima a fost lovita de mijlocul de transport în comun si a fost decapitata în urma impactului.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si