Comunitatea de romi s-a stabilit in apropierede granita de Est a Poloniei in urma cu mai bine de douazeci de ani si multi dintre membrii comunitatii sunt nascuti pe teritoriu polonez.

Nici in momentul de fata statutul lor juridic si civil este in discutie si autoritatile locale incearca din rasputeri sa scape de aceasta comunitate.

Desi localnicii, dar si membrii autoritatilor au incercat in repetate randuri sa ii evacueze pe romi de pe teritoriul lor si sa le distruga casele, ei s-au vazut invinsi, mai ales ca in 2016, romii au
depus o plangere la CEDO prin care acuza autoritatile orasului de incalcarea Conventiei Pentru Apararea Drepturilor Omului si a Libertatilor Fundamentale.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

Fotografiile realizate de Adam Lach vorbesc de la sine despre modul in care aceasta comunitate isi duce traiul de zi cu zi, asa ca alte comentarii sunt de prisos.

Sursa foto: Adam Lach


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si