Mai exact, se vor face lucrari de reabilitare intre kilometrii 96 si 177, pe tronsonul dintre Lehliu si Fetesti. Pe aceasta portiune se va circula pe un singur sens si cu o viteza limitata la 60 de kilometri pe ora.

Lucrarile de intretinere sunt realizate de catre Compania de autostrazi si vor costa aproximativ 12 milioane de euro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Aceste restrictii de viteza se vor mentine pe toata perioada lucrarilor, adica pana pe 15 noiembrie, asa cum este planul stabilit de catre cei care se ocupa de reparatii.

Reprezentantii Companiei de Autostrada au spus ca vor lucra zi si noapte ca lucrarea sa fie dusa la bun sfarsit pana la data stabilita si sa nu se creeze neplaceri soferilor care utilizeaza acest drum.Reprezentantii Companiei de Autostrada au spus ca vor lucra zi si noapte ca lucrarea sa fie dusa la bun sfarsit pana la data stabilita si sa nu se creeze neplaceri soferilor care utilizeaza acest drum.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si