Micutul are ochii albastri cu o stralucire puternica de neon, exact ca niste ochi de pisica. In momentul de fata, conform cercetatorilor, Nong este singurul om din lume care poate vedea in intuneric la fel de bine cum vedem noi pe lumina.

Aceasta particularitate a ochilor lui Nong nu se regaseste nici macar la populatiile nordice, zone unde este noapte o perioada extrem de lunga din an.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Un profesor a vorbit despre aceasta 'putere" a lui Nong, iar o echipa de televiziune alaturi de niste specialisti au decis sa mearga sa il cunoasca. L-au supus pe Nong unor experimente si au demonstrat ca micutul Nong este singura persoana din lume care poate sa vada in intuneric.

"La doua luni dupa ce s-a nascut mi s-a spus ca ochii lui sunt diferiti. Am vazut ca erau de un albastru puternic.

L-am dus la spital, dar doctorii ne-au transmis ca nu trebuie sa ne facem griji ca nu va avea niciun fel de problema atunci cand va creste", a povestit tatal lui Nong, noteaza cei de la descopera.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si