Jeremone Green, in varsta de 3 ani si-a pierdiut viata joia trecuta, dupa ce a fost impuscat mortal de catre frateleui lui, de 5 ani. Acesta cauta in frigider cutia de cereale, cand a gasit arma pe un raft. Baietelul a luat-o, crezand ca este o jucarie. Arma ii apartine iubitului mamei. Mama micutului si iubitul acesteia dormeau in momentul in care a avut loc accidentul.
Din pacate, paramedicii care au ajuns la fata locului nu au mai putut face nimic pentru baiatul de 3 ani.
Tatal copiilor a fost condamnat la 50 de ani de inchisoare pentru talharie, iar acestia locuiau impreuna cu mama lor si iubitul acesteia.
O ancheta a politiei este in curs de desfasurare in acest caz. Nu se stie inca daca arma era detinuta de barbat in mod legal, relateaza Daily Mail.

Jeremone Green, in varsta de 3 ani si-a pierdut viata joia trecuta, dupa ce a fost impuscat mortal de catre fratele lui, de 5 ani. Acesta cauta in frigider cutia de cereale, cand a gasit arma pe un raft. Baietelul a luat-o, crezand ca arma, care ii apartinea iubitului mamei, este o jucarie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Mama micutului si iubitul acesteia dormeau in momentul in care a avut loc accidentul. Din pacate, paramedicii care au ajuns la fata locului nu au mai putut face nimic pentru baiatul de 3 ani.

Tatal copiilor a fost condamnat la 50 de ani de inchisoare pentru talharie, iar acestia locuiau impreuna cu mama lor si iubitul acesteia. O

ancheta a politiei este in curs de desfasurare in acest caz. Nu se stie inca daca arma era detinuta de barbat in mod legal, relateaza Daily Mail.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si