Mahendra Ahirwar, un baiat de 13 ani, s-a nascut cu o boala extrem de rara care ii slabea muschii gatului, astfel ca baiatul avea capul aplecat la 180 de grade. Moartea baiatului a surprins pe toata lumea. Mama lui a declarat ca baiatul luase pranzul si se uita la tv. A murit in liniste, fara suferinta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

„Aveam atatea planuri pentru el. Voiam sa vad cum creste. Isi dorea sa isi deschida un magazin si urma ca noi sa il ajutam. Visele lui au fost spulberate”, a declarat femeia.

Si medicul care l-a operat a declarat ca moartea lui l-a socat. Pot spune ca doar ca a suferit un atac de cord sau  a avut loc pentru ca, de cele mai multe ori, in astfel de cazuri nu exista simptopme premonitorii. A fost unul dintre cei mai curajosi copii pe care i-am cunoscut. Pentru mine, zambetul de pe fata lui dupa operatie a fost un moment definitoriu in cariera mea”, a declarat medicul, potrivit Daily Mail.

Parintii lui declarau in urma cu cativa ani, inainte de operatie, ca ar prefera ca el sa moara decat sa se mai chinuie. „Nu il mai pot vedea cum sufera. E devastat. Nu poate face nimic singur. Sta intr-un colt toata ziua. Asta nu e viata! Daca doctorii nu il pot trata, mai bine il ia Dumnezeu la el”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si