Acesta a postat pe net un mesaj emotionant despre tatal sau pe Facebook. "Mi-a murit in brate. Avea 77 de ani. Ramas bun, Papa! A fost un Om exceptional. Si-a iubit cu patima Maramuresul. L-a iubit pe Avram Iancu si a iubit Coroana Romaniei. A iubit gazetaria si scrisul. Cartile lui sunt carne din trupul lui. A iubit rugbyul si spiritul acestui sport minunat l-a pastrat toata viata. Ne-a iubit enorm pe noi si ne-a educat bine.

Acum e alaturi de marii lui prieteni disparuti, Fanus, Pitut, Mircea Micu. Plangem si suntem neconsolati. Te iubim, Tata!", a scris Emil Hossu-Longin pe Facebook.

Valentin Hossu-Longin s-a nascut pe 21 iulie 1939, la Bucuresti. A fost casatorit pana in 1980 cu Lucia Hossu-Longin, cunoscuta publicului din Romania pentru reportajele din serialul "Memorialul Durerii" de la TVR.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

A recunoscut in 2006 ca a colaborat cu Securitatea si ca a dat note informative in perioada comunista.

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si