Un celebru chirurg plastic din China, cel care a realizat si primul transplant de fata din lume, a gandit o procedura medicala de pionierat prin care i-a integrat o urche artificala pe bratul pacientului.

Doctorul Guo Shuzhong dintr-un spital din Xi'an a utilizat cartilajele de pe coastele barbatului si a construit o ureche pe care a integrat-o pe bratul pacientului. Urechea se va dezvolta cu ajutotrul substantelor pe care le va extrage din corp datorita atasarii de mana, iar peste 4 luni va fi un organ complet functional.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Doctorul Guo spune ca aceasta procedura ar putea sa revolutioneze modul in care se vor transplanta anumite organe. El a spus ca peste patru luni va desprinde urechea de pe mana pacientului si o va transplanta la nivelul capului. "Pana acum operatia a fost un succs. Sper ca in maxim 4 luni, Ji sa aiba o ureche noua", a spus medicul chirug pentru presa din China.

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si