Dawn McCormick a denuntat toate abuzurile la care a fost supusa in copilarie si, alaturi de alte patru victime, au depus marturie la Tribunal impotriva lui Richard McCormick, tatal ei in varsta de 69 de ani.

CITESTE SI: Un baiat de 5 ani, care suferea de o boala incurabila, a murit in bratele lui Mos Craciun: "Mosule, poti sa ma ajuti?"

Barbatul a fost acuzat de maltratare si abuz sexual fata de cinci persoane, iar cele mai mari dovezi in fata juratilor au fost aduse chiar de catre fiica lui.

"Daca nu era ea, probabil ca ar fi scapat nepedepsit. A avut nevoie de curaj sa spuna totul si am crezut ca asta o va ajuta sa isi duca viata mai departe, dar n-a fost deloc asa", au povestit cei care au cunoscut-o pe Dawn.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Dawn a fost gasita moarta in casa ei din Falkirk, Scotia, la numai doua saptamani dupa ce Tribunalul a anuntat sentinta impotriva tatalui ei, aceea de condamnare la 8 ani de inchisoare.

CITESTE SI: Olt: Parintii unei tinere au primit poze cu aceasta zacand intr-o balta de sange, cu un cutit infipt in piept

"A trecut prin Iad. Tatal ei a abuzat-o ani intregi. I-a distrus copilaria si viitorul. De-a lungul timpului parea ca isi revine, dar a dus o lupta teribila in interior. Se enerva, mai pleca de acasa, dar mereu revenea. Il ura, dar nu putea sa stea departe de el", au mai spus prietenii, noteaza cei de la The Sun.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si