Potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui, vanatorul a fost impuscat de catre un coleg in zona abdominala, in timpul unei partide de vanatoare desfasurata in apropiere de localitatea Valea lui Darie.

Victima facea parte dintr-un grup de vanatori din judetul Iasi, care avea autorizatie la vanatoare de mistreti pe un fond al Directiei Silvice Vaslui, scrie news.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Zeci de șoferi și-au găsit mașinile vandalizate într-o parcare din Capitală. Un necunoscut le-a scrijelit pe capote același mesaj- antena3.ro

Citeste si: Autoritățile au trimis un elicopter în localitatea Țăndărei. Peste 200 de polițiști și jandarmi au descins în mai multe case- wowbiz.ro

"Barbatul de 41 de ani are o plaga impuscata abdominala, fiind transportat cu ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui. Pacientul este constient si stabil hemodinamic", a declarat, miercuri, pentru News.ro purtatorul de cuvant al SAJ Vaslui, Dan Ungureanu.

O echipa de politisti de la Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase Vaslui a mers la locul incidentului pentru a stabili in ce conditii a avut loc incidentul si daca a fost un accident de vanatoare, asa dupa s-a anuntat la 112.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si