Multa lume considera ca aceasta zi de vineri 13 este doar un artificiu de marketing menit sa faca profit de pe urma celor mai slab informati, noteaza cei de la realitatea.net.

Aceasta data nu este deloc nefasta ci poate insemna putere mentala, transformare, creativitate, perseverenta, sociabilitate sau rabdare.

Primii care au vorbit despre o superstitie legata de acest numar au fost egiptenii, cei care au considerat ca numarul 13 le aduce nemurire.

Altii care au vorbit de 13 sunt sumerienii care foloseau un zodiac cu 13 constelatii si 26 de planete principale, la fel ca si mayasii care aveau un calendar cu 13 zodii.

Totusi, chiar daca acest lucru aduce evenimente frumoase, exista si superstitii legate de el, iar cateva dintre ele sunt urmatoarele.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

– Daca o femeie isi serbeaza ziua intr-o zi de vineri 13, in mai puţin de un an se va casatori si va avea un copil.

– Este de rau augur sa te casatoresti intr-o zi de vineri 13.–

Daca un cortegiu funerar taie calea unui om intr-o zi de vineri 13, atunci persoana in cauza va fi condamnata la moarte.

– Cine iese din casa in noaptea de vineri 13 va avea convulsii.

– Daca 13 persoane stau la o masa pe data de vineri 13, una dintre ele se va imbolnavi grav.

– Nu purta negru in ziua de vineri 13, sau in scurt timp vei purta doliu.

– Nu te tunde in ziua de vineri 13, sau cineva din familia ta va muri.– Nu te muta in casa noua intr-o zi de vineri 13, vei avea ghinion.


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si