Trump a semnat ambalajul acestui whisky GlenDronach, dintr-un singur tip de malt, imbuteliat in 2012, pentru a marca inaugurarea Trump International Golf Links in Aberdeenshire.

Whisky-ul provine dintr-o editie limitata si a fost distilat in 1985.

McTear's Auctioneers din Glasgow a anuntat ca un cumparator canadian a castigat sticla in urma unei licitatii puternice.

Laurie Black, un expert in whisky, declara ca "GlenDronach este un whisky uimitor in sine, iar legatura cu Trump a dat acestei sticle un impuls prezidential".

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Trump detine terenuri de golf la Aberdeenshire si Turnberry.

Potrivit postului STV News, Colin Plint, un pilot canadian in varsta de 57 de ani, care a participat la licitatie pentru a-si vinde propriul whisky, este cel care a cumparat sticla de whisky.

El a declarat pentru STV News ca nu a intentionat sa liciteze initial pentru sticla Trump. Doar 504 astfel de sticle au fost produse, precizeaza postul.

Sursa: news.ro

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si