Este vorba despre un inel din colectia Aristeia, creata pentru brandul japonez Maki Jewelry, inspirata din gradinile Zen si templele din Kyoto.

"E un adevarat incon in stil si sunt recunoscatoare ca am fost o mica parte din acest eveniment istoric. Multumesc", a scris Narcisa Pheres pe Facebook.

Inelul purtat de Prima Doamna a Statelor Unite este realizat manual din aur alb si contine Ice Diamonds, gri si verzi.



Narcisa Pheres s-a nascut in Romania, iar, dupa ce a studiat la Institutul de Moda Burgo din Milano, Central Saint-Martins din Londra, Institutul Gemologic American si s-a mutat in Tokyo si, ulterior, in Hong Kong, a dezvoltat la nivel international brandul exclusivist PHERES, rasfatand gusturile fine ale publicului doritor de exclusivism cu bijuterii unicat, diamante rare si vestimentatii si accesorii masculine Bespoke.


Vezi imaginile cu Michelle Obama aici

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si