Atunci, in 2001, nava pasager Pamiat Merkuria, care naviga sub pavilion Ucraina, s-a scufundat. In urma tragediei au murit 16 oameni, alti trei au fost dati disparuti, iar 32 de persoane au fost salvate.

Potrivit unui articol al celor de la Ziua de Constanta, atunci, in 2001, in jurul orelor 18:20, cei din Portul Constanta au receptionat un semnal de pericol retransmis prin statia de coasta olandeza Jmuieden.

Mesajul spunea ca pasagerul Pamiat Merkuria s-a scufundat in apele internationale ale Marii Negre, la 104 mile marine travers de capul Tuzla.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Nava care avea 1.200 de tone si o lungime de 60 de metri era folosita pentru transportul de marfa si de pasageri. Ea venea de la Istanbul si se indrepta catre portul Ievpatoria de pe coasta vestica a Crimeei.

AICI POTI CITI TOTUL DESPRE ACEASTA TRAGEDIE

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si