"Ponta este un membru al PSD-ului. Si nu orice membru, ci unul important. Este posibil ca Ponta sa intre in Guvernul Grindeanu. La Justitie, dar nu pot sa spun ce au vorbit. Nu mai spuneti ca sunt certuri in interiorul partidului, Liviu Dragnea si Victor Ponta se inteleg bine", a declarat ministrul Muncii, luni seara, la B1 TV.
 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Luni, in spatiul public au aparut informatii ca premierul Sorin Grindeanu si fostul premier Victor Ponta s-au intâlnit in cursul acestei zile la Guvern.

Victor Ponta a mai fost interimar la Ministerul Justitiei in martie 2013, când era premier. Atunci, el a preluat portofoliul Justititiei dupa ce Mona Pivniceru a demisionat, pentru a fi judecator la Curtea Constitutionala. Ponta a mai fost ministru interimar al Justitiei si in 2012.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si