Cuprins de remuscari, individul, in varsta de 40 de ani, a mers la Politie si a recunoscut totul. Anchetatorii au gasit cadavrul micutei, ascuns intr-un geamantan, noteaza Desteptarea.ro.

Fapta infioratoare a avut loc in comuna Parincea, situata la aproape 40 de kilometri de Bacau. Pe langa cei trei copii ai lor, barbatul si sotia sa aveau grija si de o nepoata. Marti seara, omul a ramas singur in casa, cu cei patru copii, dupa ce sotia a plecat sa munceasca in sat.


Crima in judetul Bacau, sub privirile a trei copii minori
La un moment dat, individul s-a napustit asupra fetitei de trei ani, pe care a lovit-o cu salbaticie pana cand a lasat-o fara suflare. Mai apoi, barbatul a ascuns trupul intr-un geamantan. intreaga scena s-a petrecut sub ochii celor trei copii ai barbatului, cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Miercuri dimineata, omul s-a predat la Politie, unde a recunoscut ca si-a omorat nepoata. A fost incatusat, iar agentii au facut perchezitii la el acasa, unde au descoperit cadavrul copilei.

Fetita de doar trei ani locuia in casa barbatului pentru ca parintii ei sunt plecati in strainatate.

Din spusele vecinilor, omul obisnuia s-o loveasca pe micuta destul de des.

Cei trei copii, care au asistat la scena infioratoare, au fost dusi intr-un centru de plasament. Pe numele tatal lor, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru omor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si