Dezbaterea legata de legalitatea avortului a declansat dezbateri aprinse in Romania, interzicerea acestuia fiind sustinuta de Biseirca si de asociatiile din sfera de influneta a acesteia. Un mesaj de acest gen se regaseste pe un afis de la Spitalul Polizu, a dezvaluit "Romania libera". ”Ştiaţi că?” 80 la sută dintre femeile care avortează fac cancer la sân în 20-30 de ani. Una din 8 femei mor din această cauză.

”Mugurii” din sânii femeilor însărcinate mor la avort şi devin celule canceroase. Poţi rămâne sterilă în urma unui avort. Poţi duce copilul la orfelinat şi să îl iei înapoi după 5-10 ani.. durează 10 minute să faci un avort şi o viaţă ca să-l regreţi, nici măcar animalele nu îşi omoară puii, iar noi ne considerăm educate. Animalele au instinct matern, noi avem instinct criminal”, se scrie pe afisul atribuit Asociatiei ProVita, o organizatie non-guvernamentala, independenta si apolitica, dedicata protejarii vietii umane.
Purtatorul de cuvant al Spitalului Polizu, Bogdan Stefanescu, a declarat ca, desi unitatea este impotriva avorturilor, va inlatura afisul: ”Noi nu ştim nimic despre aceste afişe, am găsit şi noi. Afişul este fără acordul spitalului, nu există nici un fel de înţelegere; este pus de ei, ştiţi cum fac- trec şi pun; este totuşi un spital de stat. Asta nu înseamnă ca noi, ca spital, nu sustinem avortul, suntem împotriva avortului, dar noi promovăm să vină la medic din prima lună, întotdeauna controalele foarte dese, bineînţeles că nu suntem de acord cu avortul.
O să le scoatem de acolo, nu ne asociem cu aceste afişe, suntem pentru medicină şi împotriva avortului”.
Chiar daca institutia e impotriva avorturilor, pe site-ul Spitalului Polizu se precizeaza ca se fac chiuretaje la cerere, cu anestezie locala (350 lei) si cu anestezie totala (450 lei).

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si