-Ce e asta aici? Coada de la balena. Si aici? Balena. Balena? Unde ai vazut-o?

-E prima inscriptie care se face in joc? Da. Si coada, sa inteleg, e ultima?

Sunt declaratiile socante ale adolescentei care a intrat in jocul morbid. Tanara povesteste cum s-a ranit, dupa ce ar fi urmat regulile macabre.

"Ca sa merg mai departe pana la a 50 a porunca. Pana la sinucidere. Asta inseamna? Da. Si daca eu sunt constienta si nu vreau sa ma sinucid? Ei oarecum te fac, te ameninta  ca-ti omoara familia sau una dintre personae si practici ajungi  singur sa te…", spune fetita.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

"Trebuie sa asculti muzica deprimanta, sa te uiti la filme horror dupa ore tarzii".

Cel care a simtit ca ceva se intampla cu adolescenta a fost chiar fratele ei, care i-a vazut ranile pe maini.

 

"Fratele ei mi a zis: mami, noi avem o balena albastra in casa. Am gasit-o pe ea ghem jos dupa ce am ajuns acasa, ne a spus: daca ma enervati, voi continua jocul, noi suntem speriati ca ea continua"

Totul a inceput de la scoala. Impinsa de curiozitate, adolescenta, care are rezultate foarte bune la invatatura, ar fi cautat detalii despre joc.

" Dupa ce s-a taiat pe maini, am itnrebat si colegii la scoala si ne-au zis ca de ceva vreme era foarte curioasa sa intre in jocul asta", spune mama fetei.

Dupa un mesaj disperat pe retelele de socializare, politistii s-au autosesizat. ei spun insa ca fata nu e victima balenei albastre, ci altceva ar fi la mijloc.

"Din primele informatii reiese ca tanara nuy a fosrt victim jocului, ci a fost ca urmare a unor neintelegeti pe care le a avut cu mama", spun reprezentantii politiei.

"De ce ai facut, puiule, asta? Ai vrut sa atragi atentia? Sa o impresionezi pe mami? Sau pe cine? Da.".

Tanara este acum consiliata de psihologi. Cei de la directia pentru protectia copilului spun ca parintii trebuie sa-si supravegheze mai atent copiii, iar adolescentii ar trebui sa nu se lase ademeniti de ceea ce gasesc pe internet.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si