Incidentul s-a petrecut luni seara, insa cei de la IPJ Vaslui nu au facut public cazul, chiar daca fata l-a identificat pe agresor. Mai mult de atat, barbatul este in continuare in libertate, asta spre revolta familiei fetei.

Tanarul are 19 ani si luni, in jurul orei 20:40, el a apucat-o pe fata de par, a trantit-o la pamant si a injunghiat-o de trei ori in spate.

Ingrozit de ce vedea, adolescentul care era cu tanara a luat-o la fuga fiind urmarit de agresor, cel mai probabil pentru a-l ataca si pe el.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Fata abia a reusit sa sune la 112 dupa ajutor si a fost dusa de urgenta la spital, acolo unde a fost si operata de urgenta.

"Am sunat la Politie, la Barlad, si mi s-a spus ca sa avem rabdare. Mi s-a vorbit extrem de arogant si nu mi s-a dat nicio lamurire, cum este posibil ca un agresor, care a scos cutitul, a injunghiat o fata in spate de trei ori, deci clar cu

intentia de a ucide, sa fie liber, fara sa-l deranjeze niciun politist? cum?", a declarat revoltat unchiul fetei, scriu jurnalistii de la Vremea Noua.

Politia a dat totusi o declaratie publica in care a spus ca se va deschide un dosar pentru tentativa de omor, dar ca in momentul de fata se asteapta dosarul intocmit de politistii din Barlad. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si