Părul degradat din cauza proceselor chimice de vopsire sau decolorare poate fi refăcut acum mult mai simplu cu ajutorul tratamentului Olaplex. Acesta este folosit de către majoritatea saloanelor care se respectă, fiind în acelaşi timp preferatul a numeroşi hair stilişti celebri. Tratamentul, pe lângă faptul că se poate folosi în saloane, acum poate fi achiziţionat şi acasă. Acesta este capabil să refacă structura firului de păr, fiind un tratament format din 3 paşi esenţiali.

Celebrităţile folosesc acest tratament pentru a nu compromite integritatea firului de păr. Acesta nu conţine siliconi, având rolul de a reface legăturile rupte din timpul procesului chimic, făcându-le şi mai puternice decât erau înainte. În cazul în care te-ai plictisit de atâtea descrieri, cel mai bine ar fi să-l încerci direct pentru a-i afla rezultatele spectaculoase. Aceste produse se găsesc în salon, însă pot fi comandate şi online de pe Glemis.ro la preţuri foarte bune.

Olaplex este un tratament care a fost dezvoltat de către doi doctori în chimie, este vorba despre Dr. Eric Pressly şi Dr. Craig Hawker. Acest tratament este un singur ingredient fără parabeni, siliconi, gluten sau aldehide, însă este capabil să refacă toate acele legături care au fost rupte în timpul procesului de vopsire, în timpul proceselor termice sau mecanice.

În cazul în care vreţi să optaţi pentru blond, îndrăzniţi să faceţi acest lucru pentru că integritatea părului nu va mai fi la fel de compromisă ca înainte.

Având în vedere că tratamentul este format din 3 paşi, primii doi paşi sunt concepuţi special pentru tratamentul la salon, iar al treilea pas este destinat tratamentului la domiciliu, însă tratamentul la domiciliu se poate face numai dacă au fost urmaţi ceilalţi doi paşi înainte de asta. În cele ce urmează vom vedea care sunt aceste tratamente miraculoase care refac întru totul structura capilară.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

- Olaplex Bond Multiplier No 1 este un tratament destinat în mod special saloanelor şi se aplică direct în vopseaua de păr sau în decolorat.

- Olaplex Bond Perfector No 2 este folosit de regulă după ce culoarea a fost aplicată şi clătită. Acest tratament se lasă să acţioneze 5-10 minute, iar apoi se clăteşte părul, se şamponează normal şi se aplică un balsam hidratant.

- Olaplex Hair Perfector No 3 este tratamentul care se foloseşte acasă, însă numai după ce au fost aplicate celelalte două tratamente înainte. Olaplex Hair Perfector No 3 se foloseşte o dată pe săptămână.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

De cele mai multe ori, Olaplex se foloseşte în cazul unui păr vopsit, însă poate fi folosit de asemenea şi pe un păr natural care este deteriorat. Acest tratament poate fi aplicat inclusiv pe extensii, fie că este vorba despre cele cusute, despre cele cu keratină sau despre cele capsate. Olaplex Bond Perfector No 2 este tratamentul care se poate aplica pe extensii.

Cu alte cuvinte, în cazul în care doriţi să vă vopsiţi părul, nu ezitaţi să apelaţi la tratamentul de păr Olaplex pentru că acesta va proteja în totalitate părul şi îi va reface structura. Pe Glemis.ro veţi găsi tot ceea ce aveţi nevoie în materie de tratamente pentru păr, însă şi produsele Olaplex se vor regăsi acolo negreşit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si