"Minunea" are loc la marginea Pitestiului, la scurt timp dupa ce Administratia Bazinelor a golit lacul pentru a face niste lucrari. Nici ca se putea o potriveala mai buna, caci prin preajma, toti cei care au asistat la "miracol" s-au inghesuit in namolul pana la genunchi, in cautarea "hranei". Acest adolescent, spre exemplu, poate sa dea lectii oricarui pescar experimentat.

Periculos sau nu, asa-zisii pescari au sustinere de pe margine. Un domn trecut de prima tinerete a prins momentul oportun sa critice Administratia Bazinelor, care, in opinia lui, nu stie..

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Barbatii care s-au cufundat in namol pana la genunchi au avut concurenta serioasa. O inaripata a venit si ea, in graba mare, sa fructifice momentul.E un Corcodel mare, o specie intalnita frecvent in zona baltilor si in Delta Dunarii.

Cand au vazut asa un "adversar" pe "campul de lupta", nu-i de mirare ca cei mai multi dintre pescari au venit cu "artileria grea" pentru a face fata situatiei.

Bazinul va fi reumplut cu apa peste cateva zile, cand se vor termina lucrarile programate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si