Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, accidentul a avut loc la kilometrul 58 al autostrazii A2 Bucuresti – Constanta, in zona localitatii Nicolae Balcescu din judetul Calarasi.

In accident- care s-a produs pe sensul spre Constanta al autostrazii- au fost implicate doua autoturisme.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISI) Calarasi, Ovidiu Tataranu, a precizat ca in cele doua masini se aflau sapte persoane, iar doua dintre ele au fost ranite, la fata locului ajungand mai multe ambulante.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Reprezentantul ISU a precizat ca una dintre victime are traumatisme usoare, iar cealalta are rani mai grave, la fata locului fiind asteptat un elicopter SMURD care sa o preia si sa o transporte la un spital din Capitala.

La aceasta ora, traficul pe A2 se desfasoara ingreunat in zona producerii accidentului, pe sensul spre Constanta circulandu-se doar pe banda a doua.

Accidentul a avut loc in jurul orei 15.30.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si