Cei doi fii ai actorului, Nathan si Griffith, au fost cei care au facut anuntul trist pe pagina de Facebook a actorului.

"Steve a avut o lista lunga de realizari. A fost cunoscut in intreaga lume drept un actor genial, insa pentru familie si prieteni a fost un tata si un sot extraordinar si un prieten bun”, au scris acestia pe pagina de socializare, potrivit hollywoodreporter.com.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Dupa filmul Animal House din 1978, rolul lui "Flounder" Dorfman a fost reluat un an mai tarziu in serialul de televiziune Delta House. In cele din urma, el devine faimos dupa ce se alatura distribuţiei din drama "St. Elsewhere", in care l-a interpretat pe doctorul Elliot Axelrod.

In 1994, Furst l-a interpretat pe Vir Cotto in serialul science-fiction Babylon 5, care a durat cinci sezoane pana in 1998. De asemenea, el a a fost si vocea lui Booster din seria animata Buzz Lightyear de la Star Command.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si