De acesta data, este vorba despre piesele din repertoriul Ilenei Ciuculete, melodii care i-au apartinut cantaretei de muzica popuara, au fost compuse special pentru ea si au ajuns sa fie astazi interpretate de catre o alta artista.

Citeste si: Care este unicul obiect pe care Cornel Gales l-a pastrat de la Ileana Ciuculete? Barbatul a dat de pomana toate lucrurile cantaretei, cu o singura exceptie

Dupa cum se stie, o parte dintre costumele de scena ale Ilenei Ciuculete au ajuns la Georgiana Lapadat, o prietena apropiata a regretatei artiste si sotie a lui Silviu Lapadat, un organizator renumit de spectacole de muzica populara. La vremea respectiva, Mugurel si Cristi Sfetcu Ciuculete, fiii Ilenei Ciuculete, s-au scandalizat acuzandu-l pe Gales ca ar fi dat toate hainele la straini, in timp ce ei nu au amintiri de la mama lor. Iata insa ca, in excesul sau de darnicie, Cornel Gales a mai oferit ceva absolut gratis si fara sa se consulte cu fiii Ilenei Ciuculete, respectiv o parte din piesele muzicale care au apartinut sotiei sale.

Si de aceasta data, norocoasa a fost tot cantareata de muzica popualara Georgiana Lapadat, cea care a primit majoritatea costumelor populare ale Ilenei Ciuculete.

Prezenta duminica seara la spectacolul organizat cu ocazia zilei localitatii Petrichioaia, din Ilfov, Georgiana Lapadat a urcat pe scena purtand tinuta de spectacol a Ilenei Ciuculete, respectiv, fota si ia regretatei artiste.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

“II cunosc de foarte multi ani pe Ileana si Cornel Gales. Colaboram foarte mult pentru spectacole, ne vizitam, eram foarte apropiati. Dupa moartea Ilenei am incercat sail sustinem pe Cornel, pentru ca intrase intr-o stare un pic mai depresiva si, na, prietenii trebuie sa stea aproape. Sotul meu l-a luat langa el si l-a facut omul sau de baza si acum incercam sa ii ridicam si pe copiii Ilenei. Eu si sotul meu am fost mediator intre ei (n.r: Cornel Gales si fiii Ilenei Ciuculete)”
, ne-a declarat Georgiana Lapadat.

Chestionata in legatura cu costumele primite, artista ne-a dezvaluit ca nu poarta doar hainele Ilenei Ciuculete, ci ii canta si melodiile. (Ce plan avea Gales pentru fiii Ilenei Ciuculete) 

“Da, am primit o parte dintre costumele ei. Cateva costume pe care le port cu mare drag si mandrie, pentru ca Ileana Ciuculete a lasat o mare avere poporului roman, catecele ei si o parte din avere sunt si aceste costume, care reprezinta portul romanesc. Ia si fota pe care le port acum i-au apartinut Ilenei Ciuculete. Le port cu mare drag si cu demnitate. Este foarte important pentru mine acest costum, eu am iubit-o foarte mult. Ii cant si piesele, i-am cerut permisiunea domnului Gales sa ii cant piesele, la televiziune, pentru ca pentru asta se cere acordul, ca sa nu existe vreo discutie si sa nu lezez pe nimeni”, a spus artista.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Tradiția pe care Lora a refuzat să o respecte la nuntă: ”Este un obicei barbar”- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

Ea a tinut sa precizeze ca a fost mediator in scandalul iscat intre Gales si Cristi si Mugurel Sfetcu si ca le doreste acestora sa gaseasca intelepciunea de a se impaca si a da uitarii neintelegerile existente intre ei.   

“Ii urez lui Cornel Gales sa ajunga la un echilibru sufletesc, in primul rand, si sa treaca impreuna cu copiii peste toate rautatiile, peste toate certurile si peste ceea ce inseamna acest scandal. Sa se inteleaga la un moment dat pentru ca sufletul Ilenei trebuie sa fie linistit acolo unde este, sa-si poata privi de acolo de sus copiii, sa vada cum ajung niste artisti mari, alaturi de Cornel care a iubit-o peste 25 de ani”, ne-a declarat Georgiana Lapadat. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si