Lorin se afla la volanul masinii cand a intrat intr-un TIR oprit pe autostrada si pe care nu a mai putut sa-l ocoleasca. Tanarul a murit pe loc, iar Andreia a ajuns la spital cu rani grave.

Nu-si mai amintea momentul, insa dupa ce si-a revenit din soc, mama ei a fost cea care i-a spus adevarul. “Andreia a scapat ca prin urechile acului. Lorin a murit la ea in brate.

Cand i-am spus adevarul, se uita la mine si nu ma intreba nimic, dar cumva parca stia ca el nu a mai scapat. Ea trece acum printr-o drama. Ii multumim lui Dumnezeu ca este in viata si ca se va reface fizic. Primeste insa consiliere din partea unui psiholog”, a povestit mama Andreiei pentru “Cronica Gaestiului”, la cateva zile dupa accident. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Ranile fetei s-au vindecat si, in urma cu circa doua saptamani, a fost externata. Imediat dupa ce a iesit din spital, Andreia a postat pe pagina de socializare o fotografie din urma cu un an, in care se vad siluetele ei si ale iubitului ei mort, alaturi de mesajul: "I feel you, i see you in everything and everywhere" (Te simt, te vad in tot si peste tot)

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si