Potrivit familiei, fetita nu a mai plecat niciodata de acasa, fiind cuminte si ascultatoare. O fetita in varsta de doar noua ani, din localitatea Scanteiesti (judetul Galati) a disparut de la domiciu in seara zilei de 27 iulie 2017, iar de atunci nu a mai dat niciun semn de viata.

Copila se numeste Ana Maria Constandache si locuia cu parintii ei in amintita localitatea galateana. Potrivit tatalui fetei, Nicu Constandache, ultima oara a fost vazuta joi seara, in jurul orei 20,00, in fata portii.

Purta o rochita alba si un halat de culoare roz.

Disparitia fetitei a fost anuntata la Politie in dimineata zilei de 28 iulie, dupa ce familia a cautat-o cu disperare, toata noaptea, prin sat, pe la rude, pe campurile din apropiere.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Familia o descrie ca pe un copil cuminte, ascultator, care nu a mai creat niciun fel de probleme pana acum. incepand de vineri, 25 de jandarmi, 20 de lucratori ISU si circa 50 de sateni o cauta pe fata de noua ani disparuta din comuna Scanteiesti.

Potrivit purtatorului de cuvant al Jandarmeriei Galati, Catalin Badin, jandarmii sunt impartiti in cinci echipe si scotocesc campurile, padurile si rapile din apropierea localitatii.

Semnalmentele persoanei disparute sunt urmatoarele: inaltimea de 1,10 -1,20  metri, ten deschis, fata ovala, par blond tuns la nivelul umerilor, ochi albastri.

Persoanele care pot oferi informatii care sa conduca la gasirea ei sunt rugate sa sune la numarul unic de urgenta- 112 sau la 116.000- numarul unic european pentru sesizarea disparitiilor de copii, ori sa anunte cea mai apropiata unitate de Politie. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si