Procurorii Parchetului Judecatoriri Iasi au decis sambata retinerea a patru persoane din comuna ieseana Holboca, membri ai aceleiasi familii, implicati intr-un conflict violent cu membrii unei familii vecine. Incidentul a avut loc in urma cu trei zile in localitatea Holboca, cei care au provocat scandalul fiind membrii familiei Amariei. Acestia s-au batut cu o alta familie care locuieste in apropiere, iar victimele s-au refugiat la o cunostinta din sat, dupa care au cerut ajutorul politistilor pentru a putea reveni acasa.

Un echipaj de Politie format din trei agenti i-a escortat spre casa, insa in momentul in care au trecut prin dreptul casei familiei Amariei, patru membri ai acestei familii au iesit in strada, lovindu-i cu batele si sapele pe cei care doreau sa se intoarca la locuintele lor. in timpul incaierarii, o politista a fost agresata. Anchetatorii afirma ca seful de post din Holboca ar fi fost amenintat cu moartea de catre membrii familiei Amariei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Trei persoane au fost ranite in urma acestui incident si au fost transportate la spital. Potrivit medicilor, victimele necesita pana la 55 de zile de ingrijiri medicale.

Cei patru agresori vor fi dusi in instanta cu propunerea de arestare preventiva, fiind acuzati de tulburarea ordinii publice, lovire si alte violente, dar si de ultraj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si