Dupa ce s-au certat si s-au luat la bataie, proprietarul localului si-a iesit din minti cand a vazut ca celalalt barbat l-a amenintat cu o sapa.

La fata locului s-au deplasat un echipaj de Politie si o ambulanta care l-a transportat pe barbatul ranit la spital.

Starea acestuia este momentan stabila, acesta avand rani grave doar la nivelul bratelor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Purtatorul de cuvant al IPJ Timis, Ionut Sarbu a declarat ca un dosar penal pentru lovituri si alte violente a fost intocmit.

“In urma unui conflict izbucnit intre patronul unei soceitati comerciale si un cetatean de 36 de ani de pe raza comunei Tomnatic,  acesta din urma l-a amenintat cu o sapa de lemn pe celalalt barbat. La un moment dat, patronul societatii comerciale, in varsta de 46 de ani,  l-a taiat cu o drujba, in zona mainilor si a spatelui, pe celalalt. in cauza a fost intocmit un dosar penal pentru loviri si alte violente, iar patronul a fost retinut pentru 24 de ore”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Timis, Ionut Sarbu.
 

Sursa de Vest.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si