Actrita si cantareata Barbara Cook, cunoscuta pentru rolurile sale in musicaluri si spectacole de cabaret pe Broadway, dar si pentru abilitatile de soprana, a decedat marti in urma unei insuficiente respiratorii, la varsta de 89 de ani, potrivit  Reuters.

Barbara Cook a murit in locuinta sa din Manhattan inconjurata de familie si de prietenii apropiati, a declarat pentru Reuters Amanda Kaus, publicista actritei. Kaus a adaugat ca actrita a fost bolnava in ultima perioada, fara a da alte detalii, noteaza Agerpres.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Cook a debutat pe Broadway in anii '50 cu roluri in "Oklahoma!", "Carousel" si, cel mai important, rolul Marian Paroo din "The Music Man", pentru care a primit un Tony.
Spectacolul de cabaret ''Mostly Sondheim'' din 2001 i-a adus o nominalizare la premiile Tony.

In luna mai, actrita a anuntat prin fiul sau ca se retrage din viata artistica dupa mai bine de sase decenii de activitate.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si