Canicula taie-n carne vie numarul de interventii chirurgicale! Pentru ca aparatele de climatizare nu functioneaza sau nu fac fata, din cauza caldurii infernale, chirurgul care lupta pentru salvarea pacientului, il poate omori, pe masa de operatie.

Profesor doctor Marian Gaspa 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

"Transpirand, se aduna transpiratia la ochi, operez cu lupe operatorii si nu mai vad.t Transpiratia cade de pe doctor in campul operator pe care asistenete il sterilizeaza. Si atunci categoric este cu risc  de infectie"

Pentru ca stiu la ce pericol ii expun, medicii le amana interventiile salvatoare. Pana cand, doar bunul Dumnezeu stie. 

In sectia de Anestezie de Terapie Intensiva temperaturile ajung la 30 de grade, cu zece mai mult decat este normal. Paturile sunt goale pentru ca medicii nu au mai efectuat operatii de aproape doua saptamani.

De-atunci, Timisoara e ba sub cod rosu, ba sub cod portocaliu de canicula. Canicula simtita din plin si de angajatii spitalului.

Pentru ca mereu a fost reparata pe bucati, sistemul nu mai este functional si ar trebui schimbat. Pana cand se va intampla acest lucru, medicii si pacientii mai au de indurat temperaturile extreme. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si