Agentul sau, Jonathan Taylor, a comunicat ca Anderson a decedat, joi, la domiciliul sau din Beverly Hills.

Actorul, nascut la New Jersey in 1926, a devenit cunoscut marelui public datorita rolurilor sale din seriale de televiziune din anii 1970 precum ''The Six Million Dollar Man'' si ''The Bionic Woman''.

Cariera profesionala a lui Anderson care se intinde de-a lungul mai multor decenii include si numeroase incursiuni in cinematografie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Printre filmele de pe marele ecran in care a jucat se numara ''Paths of Glory'' (1957) al marelui regizor Stanley Kubrick si doua filme in regia lui John Frankenheimer, ''Seven Days in May'' (1964) si ''Seconds'' (1966).

Richard Anderson a fost casatorit de doua ori si a lasat in urma trei fiice Ashley, Brooke si Deva.

Una dintre fiicele sale, Ashley, a asigurat joi ca tatal lor a fost mereu alaturi de ele si "le-a invatat cum sa traiasca o viata bogata si plina de recunostinta, eleganta, umor si distractie".

Sursa: Agerpres


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si