Aici, au loc in fiecare zi slujbe spectacol in care

cativa pastori, de origine braziliana, canta si urla in fata multimii redusa la tacere. Cer viciului si cancerului sa paraseasca trupul bolnavului, iar leacul ar veni contra sumei corecte.

Se recomanda a fi pastori, dar ar putea fi si samani. Sunt imbracati in alb, stau in mijlocul multimii si striga din toti rarunchii ca sa goneasca demonii care le dau tarcoale oameniilor. Este o scena obisnuita din cadrul Bisericii Univesale, locul unde muritorii de rand ar gasi leac la toate necazurile si bolile, de la cancer si argint viu, la probleme in dragoste si farmece. Toate se rezolva aici contra unei sume corecte. Reporterii "Asta-i Romania" s-au dus la Biserica Universala si au filmat cu camera ascunsa ce se intampla acolo. Au inventat povestea unui tanar care din cauza problemelor s-a apucat de baut.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

" Practic, a facut o slujba de exorcizare. Vorbea cu Diavolul. M-a pus sa merg pe un drum de sare. A aparut un asistent cu o cutie de bere sigilata. Ma ademenea, ma intreba daca vreau sa beau, daca mi-e pofta sa beau alcool. A aparut un alt asistent cu un plic in care spunea ca se afla sare sfintita. Mi-a spus sa iau acest tratament cu sare in fiecare dimineata si seara.

Era un spectacol ciudat. M-a ingrozit. Oamenii sunt atat de creduli", a spus tanarul.

Urmareste un material difuzat la Asta-i Romania:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si