Politistii din judetul Buzau aveau in lucru, din 28 august, un dosar al carui autor era in libertate.

La mai bine de doua saptamani de la comiterea faptelor, oamenii legii au reusit sa-l prinda pe suspect.

Este vorba despre un tanar de 21 de ani din localitatea Bradeanu care a spart casa unei batrane de 92 de ani din Glodeanu Silistea, dupa care a obligat-o sa intretina cu el raporturi sexuale.
 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Fapta a fost sesizata Politiei la sfarsitul lunii august de persoana vatamata, o femeie in varsta de 92 de ani, din Glodeanu Silistea. Din cercetarile efectuate de politisti a reiesit faptul ca in noaptea de 27 spre 28 august, un tanar in varsta de 21 de ani, din localitatea Bradeanu, ar fi patruns in locuinta persoanei vatamate prin fortarea sistemelor de asigurare si, ulterior, prin constrangere, a intretinut cu aceasta raporturi sexuale.

Activitatile s-au desfasurat in cadrul unui dosar penal instrumentat de politisti sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Pogoanele”, a declarat, joi, pentru News.ro, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene  Buzau, Mihail Draghiciu.

Tanarul a fost prins si retinut, iar magistratii din cadrul Judecatoriei Pogoanele au dispus arestarea sa preventiva pentru 30 de zile.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si