Habtamu Gebreselassie este acuzat ca a lins zonele intime a unei cliente in timpul unei sedinte de masaj. Jane Doe sustine ca barbatul a agresat-o in luna septembrie, la un cabine de masaj din Maryland. Dar se pare ca nu este singura lui victima. In total 4 femei il acuza pe barbat ca le-a atins intr-un mod nepotrivit, scrie Daily Mail.
 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Intamplare socanta in Vaslui. O femeie de 42 de ani si-a aruncat copilul nou nascut la WC- "L-am tinut intr-o cutie sub pat 24 de ore"- Detalii terifiante

Jane Doe l-a dat in judecata si ii cere daune morale de 25 de milioane de dolari. Spune ca s-a simtit extrem de umilita de ceea ce i s-a intamplat. Potrivit plangerii, totul s-a intamplat in ultimele 15 minute ale sedintei de 90 de minute.

Femeia, goala, avea doar un cearsaf peste ea si o perna pe cap cand barbatul si-a bagat capul intre picioarele ei. A tras cearsaful si a lins-o. Victima sustine ca a ramas socata. El a incercat sa isi ceara scuze, dar Jane nici nu a vrut sa auda.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si