Valentin Radulescu, 67 de ani: M-a facut un fel de zombie, un om in doua feluri. Sunt asa si ici sunt altfel, nu sunt eu.

Muncitorii au umplut patru bene cu cunoi si inca mai au mutl de lucru. Priviti numai ce este la interior. Reprezentantii firmei de curatenie spun ca au scos de aici deseuri cat pentru un cartier intreg.


Colectia de gunoaie, obiecte de mobila si electrocasnice poarta semnatura domnului Radulescu. Timp de 16 ani, acest om a strans toate obiectele care i-au iesit in drum, in tara sau in strainatate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Valentin Radulescu, 67 de ani: S-au amestecat cu lucrurile bune, sa nu facem... Uitati, alea sunt lcururile mele de valoare, uite in ce hal au ajuns, le-au aruncat! Unde aveti lucrurile de valoare? Mobila, e de la rusi aia domnule.

 


Insa pasiunea de colectionar putea sa-I aduca sfarsitul. Omul a strans atat de multe deseuri in jurul lui incat nu a mai putut sa iasa din apartament, iar dimineata un munte de gunoaie s-a prabusit peste el.
Din feririce, muncitorii firmei de curatenie au intervneit si l-a scos la lumina.
 
Marian Bentu, manager firma de curatenie: Nu am putut sa dechidem. Am crezut ca nu vroia proprietarul sa intram. Dar el striga dupa ajutor. Era blocat de mizerie, mizeria este pana la tavan.

Oamenii care locuiesc in acest bloc spun ca viata lor s-a transformat intr-un cosmar din cauza domnului Radulescu!
 
Dupa ce au umplut basculante intregi cu deseuri doar din dormitor, munciitorii au avut nevoie sa scoata gratile de la sufrageiie pentru a mai elibera doua camere pline cu

varf de mizerii. Cu greu proprietarul si-a dat acceptul. De ce? Ascultati, ne spune chiar el:   

Valentin Radulescu, 67 de ani: Asta este facuta pe fond de vraja. Pe farmece, facaturi. Si cine sa va faca asta? Sotia mea, am divortat de 25 de ani. Din cauza vrajii n-ati putut sa scoateti gunoiul din casa? Da, din cauza vrajii. E facatura! Te tine pe loc.

In alta oride de idei, omul crede din pricina blestemul are acum doua personalitati distincte, una normala si una care s-a transformat in colectionar de gunoaie.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si