Aurelian Preda s-a stins din viata in urma cu un an, rapus de o boala nemiloasa, si a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Regretatul artist a lasat in urma lui multa suferinta. Inainte sa inchida ochii pentru totdeauna, Aurelian Preda s-a asigurat insa ca fiica lui, Anamaria Rosa, va ramane pe maini bune.( Vezi AICI cum arata mormantul lui Aurelian Preda dupa parastasul de 1 an)

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Inainte de a se stinge, Aurelian Preda l-a rugat pe prietenul sau bun, Nicusor Iordan, sa aiba grija de fiica lui. Acesta i-a promis ca asa va face. Asa s-a si intamplat. Imediat dupa inmormantare, Nicusor Iordan a luat-o pe Anamaria Rosa sub aripa lui. Tanara locuieste cu el si familia lui, e tratata bine si nu duce lipsa de nimic. Ba mai mult, traieste intr-un mediu placut, cei din familia lui Nicusor o indragesc si fac tot posibilul ca ea sa se simta bine si sa treaca mai usor peste pierderea lui Aurelian Preda.

“Anamaria Rosa face parte din familia lui Nicusor Iordan.

Locuieste la el, cu familia lui, e considerata ca fiica lui. Acolo mananca, acolo doarme si de cantat canta cu el ca sa mai castige un ban. Anamaria ia in jur 10-15 milioane, la un spectacol, dar ia si mai putin, in functie de evenimentul la care canta. Nicusor ii da intotdeauna bani, partea ei. E de apreciat ceea ce face Nicusor pentru ea. El chiar s-a tinut de promisiunea facuta lui Aurelian ca va avea grija de Anamaria. Insa nimeni nu s-a gandit ca el o va trata ca pe fiica lui. Anamaria si Nicusor au o relatie foarte frumoasa, ea se simte bine cu familia lui. Stie sa se faca placuta, are o relatie frumoasa si cu mama iubitului ei”, sustin surse din anturajul fiicei lui Aurelian Preda.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si