Familiile pot primi ajutor pentru incalzirea locuintei daca venitul mediu lunar pe membru nu depaseste 786 de lei, iar pentru persoanele singure acesta trebuie sa fie de maxim 1.082 de lei.

"Ajutorul pentru incalzirea locuintei prevazut de prezenta ordonanta de urgenta ca masura de sprijin suportata din bugetul de stat se acorda numai familiilor si persoanelor singure care nu beneficiaza de alte forme de sprijin pentru incalzirea locuintei acordate in baza contractelor de munca sau altor reglementari specifice pentru diverse ramuri economice, precum si in baza legii", conform actului normative, potrivit a1.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

De ajutorul statului se pot bucura consumatorii de energie termica in sistem centralizat, de energie electrica, de gaze naturale si de lemne, carbuni si combustibili petrolieri.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si