Au fost arestati patru barbati, banuiti ca ar fi ucigasii a doi ciobani romani, Costel Calinciuc de 38 de ani si Dori Constantin Olaru de 28 de ani, crime care au avut loc in urma cu o saptamana pe campurile din apropierea localitatii Chivasso.

Acestia sunt: Daniele Bergero, 25 de ani, Romano Bergero, 33 de ani, Piero Bergero, 30 de ani si Alex Bianciotto, 29 de ani (foto).

Acestia au ales sa nu dea nicio declaratie si s-au folosit de dreptul persoanelor retinute si cercetate sa nu raspunda la nicio intrebare.

Cei patru sunt rezidenti la Mercenasco, Front Canavese, Foglizzo si Oglianico. Investigatiile au fost coordonate de procuratura din Ivrea.
Potrivit investigatiilor facute de carabinierii de la unitatea din Chivasso, cel mai mic dintre fratii Bergero, care nu a fost implicat in crima, a fost atacat de cei doi ciobani romani pe o pasune din Foglizzo, sambata dinaintea incursiunii care a dus la uciderea romanilor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Cei patru, acuzati de dubla crima, ar fi actiona intre orele trei si patru dimineata zilei de marti.
Potrivit informatiilor oferite de catre politie, cei doi romani au fost ucisi ca razbunare pentru un conflict mai vechi cu un cioban italian in varsta de 29 de ani, fiind vorba despre o rivalitate pentru teritoriu.


Potrivit carabinierilor, trupurile celor doi au fost descoperite la o distanta de 500 de metri, unul de celalalt, in directii opuse, ca si cum ar fi incercat sa fuga de agresori. De asemenea, cabana in care locuiau romanii a fost distrusa de un puternic incendiu, cel mai probabil pus intentionat de criminali pentru a ascunde eventuale indicii ale crimei.

Sursa: gazetaromaneasca.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si