Fostul avocat al familiei baiatului ucis de caini in urma cu 4 ani, langa parcul Tei din Bucuresti este acuzat de inselaciune de actualul reprezentant legal al parintilor lui Ionut. Bogdan Barbuceanu ar fi prezentat executorului judecatoresc un contract „care nu a fost dus la indeplinire si reziliat”, pe baza caruia avocatul ar fi executat familia Anghel de 120.000 euro, respectiv comisionul acestuia pentru reusita dosarului.

Citeste si: Ce s-a intamplat cand s-au implinit patru ani de la moartea lui Ionut Anghel. Jucaria preferata a copilului a disparut de la locul de veci!

Bogdan Barbuceanu, fostul avocat al familiei

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

„Fostul avocat nu are nici un drept cu privire la onorariul pe care l-a executat, putem vorbi de o infractiune de inselaciune pentru ca a prezentat executorului judecatoresc ca fiind valabil un contract de asistenta juridica, in conditiile in care acesta nu a fost dus la indeplinire si a fost reziliat in primele trei saptamani”, a declarat Virgil Petru Papuc, actualul avocat al familiei Anghel, pentru Libertatea.

Este unul dintre putinele cazuri in care un avocat isi acuza un coleg de breasla de o fapta penala.

Ionut, alaturi de mama lui, Andreea

Actualul reprezentant al familiei Anghel nu a specificat insa daca va inainta si o plangere impotriva lui Barbuceanu, din partea clientilor sai, pentru inselaciune. In schimb, acesta a facut o contestatie la executare.
In replica, Bogdan Barbuceanu a declarat ca a actionat pe baza unui contract valabil, pentru ca acesta nu a fost niciodata reziliat si a incercat in repetate randuri sa ia legatura cu parintii lui Ionut pentru a rezolva situatia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si