Gazete Balkan organizeaza in fiecare an, de un deceniu, o ceremonie de premiere a afacerilor turcesti de succes. Gazda evenimentului a fost, de aceasta data, un hotel de lux din Capitala, un mediu perfect pentru reuniunea reprezentantilor unor business-uri de top.

Osman Koray, Ertas, ambasadorul Turciei la Bucuresti

Intalnirea a fost un prilej pentru cei prezenti de a discuta despre reusitele companiilor lor, dar in acelasi timp un moment in care glumele si povestile amuzante au curs la toate mesele.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

 

Invitatul de onoare al galei de premiere a fost ambasadorul Turciei, Osman Koray Ertaş, la fel de zambitor si comunicativ ca intotdeauna. Diplomatul i-a felicitat pe oamenii de afaceri pentru realizarile lor si, in ton cu sindrofia, a demonstrat inca o data ca are un simt al umorului de invidiat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si