Fiica pacientului a declarat, pentru postul de televiziune B1 TV, ca infirmiera care l-a legat pe tatal ei a sustinut ca a facut acest lucru pentru ca in urma cu cateva luni a avut un pacient cu tulburari psihice care s-a aruncat de la etaj.

„In momentul acesta l-am adus acasa, ni l-au dat acasa, in conditiile in care nu se poate misca, nu mananca, cu pretextul ca i s-au facut toate investigatiile care erau necesare.

Niciun rezultat. Se neaga si AVC-ul desi nu putem sa ne gandim ca ar fi altceva. Personalul spitalului, pana in prezent, s-a purtat deplorabil, nici nu avem cuvinte sa spunem cum s-a purtat. Ne rugam sa-i scoata o branula. Tot timpul s-au facut presiuni sa stergem postarile de pe Facebook, de la medici, asistente, infirmiere.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Eu l-am gasit. In lasase sotia lui o jumatate de ora singur sa mearga sa-i cumpere cele trebuincioase si cand ne-am intors l-am gasit legat fedeles.(...) O infirmiera a recunoscut ca l-a legat pentru ca acum nu stiu cat timp au avut un pacient cu tulburari psihice care s-a aruncat de la etaj si nu vrea sa raspunsa pentru viata nimanui”, a declarat femeia.

Imaginile au fost publicate pe o retea de socializare, unde au starnit un val de reactii negative.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si