Antonia se afla la cea de-a cincea aparitie in aceasta lista, iar in acest an le-a surclasat pe actritele si modelele: Emma Watson, care a detinut primul loc in acelasi clasament intocmit in 2011 si care in acest an ocupa locul 14, Lupita Nyong'o, aflata pe locul 19, Gal Gadot, cunoscuta pentru interpretarea personajului Wonder Woman, aflata pe locul 22, precum si pe Emilia Clarke, care interpreteaza rolul Daenerys Targaryen din serialul „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, ea ocupand locul 27.
 
Antonia le-a mai surclasat pe actritele: Margot Robbie, aflata pe locul 33, Sophie Turner, care interpreteaza personajul Sansa in „Urzeala tronurilor”, aflata pe locul 39, Marion Cotillard, aflata pe locul 47, dupa ce, in 2013, a condus clasamentul, Nathalie Emmanuel, o alta actrita din distributia serialului „Urzeala tronurilor”, aflata pe locul 48, Natalie Portman, aflata pe locul 50, dupa ce, in 2008, a condus topul, Selena Gomez, aflata pe locul 56, Keira Knightley, aflata pe locul 92, dupa ce a fost pe primul loc in topurile din 2005 si 2006, precum si Monica Bellucci, situata pe locul 98, si Cara Delevigne, aflata pe locul 100.
 
Pe primul loc in acest clasament se afla actrita americana de origine filipineza Liza Soberano, in varsta de 19 ani. Pe locul al doilea se afla modelul francez Thylane Blondeau, in varsta de 16 ani, iar pe locul al treilea, cantareata Chou Tzu-yu, in varsta de 18 ani, din Taiwan.
 
in top 10 urmeaza: actrita canadiana Sarah Gadon, actrita, cantareata si modelul sud-coreean Nana, care a condus topul in 2014 si 2015, supermodelul britanic Jourdan Dunn,
care s-a aflat pe primul loc in 2016, actrita australiana Adelaide Kane, cantareata si actrita de origine chineza Ju Jingyi, actrita iraniana Golshifteh Farahani si actrita si modelul Camilla Belle, care a condus clasamentul in 2010.
 
Topul celor mai frumoase 100 de chipuri, este prezentat de TV Candler in publicatia anuala The Independent Critics List. Aceasta lista este publicata in diferite formate inca din anul 1990.
 
Publicatia anuala The Independent Critics List se prezinta drept o lista internationala, care include multe culturi, stiluri de viata, profesii, precum si niveluri diferite de celebritate. Lista este intocmita pe baza sutelor de mii de sugestii primite in fiecare an de la public, si incearca sa prezinta un clasament reprezentativ pentru idealul de frumusete modern. Dincolo de „perfectiunea estetica”, mai sunt luate in calcul si criterii precum eleganta si gratia pe care le exprima aceste persoane. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si