"Un barbat de 31 de ani a fost arestat in jurul orei 13.30 in ziua de Anul Nou, la Dalstom. El a fost arestat sub suspiciunea de ucidere a Iulianei Tudos", a declarat un purtator de cuvant al Scotland Yard.
 
" Barbatul a fost dus la sectia de politie din sud-vestul Londrei, unde a fost plasat in arest", a mentionat sursa citata.
 
Tanara, de origine greaca si rusa, din Republica Moldova, a disparut in ajunul Craciunului, iar trupul ei neinsufletit a fost gasit dupa trei zile. Iuliana Tudos era cunoscuta ca si Julia sau Lili si lucra la un pub din Camden. Ea a fost vazuta ultima oara cand se indrepta spre o statie de autobuz din Camden. Iuliana Tudos era asteptata la un prieten, care a semnalat disparitia ei.
 
Locuitorii din Camden au strans circa 15.000 de lire sterline pentru a ajuta familia pentru inmormantare. Familia a spus ca va cheltui 4.000 de lire sterline pentru inmormantare, iar restul vor fi donati.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si